Wednesday, February 26, 2014

Announcement

Assalamualaikum..

Pada yg selalu datang sini. Membaca novel di sini. Maafkan saya My Mr Chef saya tak akan update lagi di sini. Mungkin ada bab 23. Dan itu kemungkinan bab akhir sy update. 

Manuskrip MMC dah siap cuma belum siap edit dan semak saja. Beri saya sedikit masa ok? sebelum saya submit dekat mana2 syarikat penerbitan. Doakanlah semoga anak sulung saya ni boleh keluar tahun ini jugak sekiranya di terimalah...hehe.

Ok lepas ni saya akan sambung siapkan 10 tahun pulak. :)

Terima kasih atas sokongan kalian.

Tunggu bab 23 ok?! babai.

yang benar :Insan yang tengah stress

Ain...

6 comments:

Anonymous said...

Good luck..harap sgt dapat pegang novel mmc thn ni..

nur perak..

sofia elyn said...

Hope continue 10thun

sofia elyn said...

Hope continue novel 10 tahun

sofia elyn said...

Hope continue novel 10 tahun

sofia elyn said...

Hope continue novel 10tahun..

karbon kopie said...

alaaaa.. baru nak bace..