Saturday, December 14, 2013

2.43 am


Babe....495 dah iolls taip babe!! Nak mampuiihhhnye rasa ahahaha. Demi minat iolls gagahkan jugak. Iolls perah idea kasi kering. Tapi sangat segar bila part malam pertama Scha dan Emeriz. Kah kah kah kah... adat kalau benda kuning ofkoz la otak jadi sihat. wink!!

Dalam pada tengah menyiapkan manuskrip ni gua sempatla.. masak, basuh baju laki iolls. Hehe.. sempat tengok drama korea. Lepas tu bila dah rasa over mengadap tibi terus insap dan kembali ke meja komputer. Dua tiga hari ni agak memberangsangkan jugak la otak iolls bekerja. Rasa hepi je menaip. Idea mencurah-curah sampaikan iolls menangis sambil menaip. Punyalah menghayati cerita. Psssttt itu bila encik laki tak ada di rumah lar. Mau di katanya bini dia ni gila khens??!!! Bulan 11 iolls memang jarang nak menaip . Tak ada mood. Ke laut sungguh babe! Tapi dah kembali ke jalan yang lurus dah. hehehe

Ini pown dah jam 2.43 pagi ok! Esok tatau la nak bangun jam berapa. Incik laki ajak menjoggingkan diri esok! Tengoklah kalau larat. 

Oklah nak ciow! Nak membuta... esok pula ku taip! Hehe.. selamat malam. :)

2 comments:

Khairunnisa' Wan Ibrahim said...

Terbaik, sis! Terima kasih banyak banyak banyaaaaakkk sgt sbb work on this novel. Been following ur blog for quite a while. :-) Thanx again!

AinSophian said...

TQ khairunnisa..:)